Nagykanizsa, Fő út 8.
Lengyeltóti, Rákóczi u. 6.
Kontaktlencse készítés
Láss tisztán minden élethelyzetben!

Az Opticnet Magyaroszág legnagyobb optikai bolt hálózataként valószínűleg a legjobb árakat és a legjobb kiszolgálást tudja nyújtani mindenkinek, aki kontaktlencsét visel. Az összes kontkaktlencse gyártóval és forgalmazóval kapcsolatban állunk. 2009. februárjában elindítottuk a Bioflex kontaktlencse családot, ami tökéletes megoldást nyújt mindenkinek! A Bioflex kontaktlencséket keresse kizárólag az Opticnet Partnereknél! A Bioflex, mint kontaktlencse család, az alábbi lencsékből áll jelenleg, de bővítése a legújabb fejlesztésű lencsékkel folyamatos lesz:

Bioflex Prémium (3db-os) 5790.-ft/doboz
Bioflex Basic (3db-os) 4290.-ft/doboz
Bioflex Toric (3db-os) 8090.-ft/doboz
Bioflex 1 Day (30db-os) 6350.-ft/doboz
Bioflex Premium Toric (3db-os) 9150.-ft/doboz

 

További általunk forgalmazott kontaktlencsék:

  • Ciba Vision
  • Johnson & Johnson
  • Sauflon
  • Soft and Hard Lens
  • Bausch & LombKontaktlencse használati útmutató:

Köszöntjük a kontaktlencse-viselők táborban.
Kérem, szánjon időt e kis használati útmutató tanulmányozására. Számos a kontaktlencse viselésével, kezelésével kapcsolatosan felmerülő kérdésre választ kaphat.

Előkészület:

A higiénia, a tisztaság elsőrendű fontosságú kontaktlencse viselés és gondozás során. Mindig alaposan mosson kezet, mielőtt a kontaktlencséihez hozzányúlna. Vigyázzon, soha ne érjen a kontaktlencséihez körömmel, vagy bármilyen éles tárggyal, mert ezzel kárt tehet a lencsékben. Lehetőleg olyan helyen helyezze fel a lencséit, hogy azokban kár ne eshessen például: leesik a szőnyegre, vagy a fürdőszobában beesik a mosdókagylóba, mert ezek által olyan szennyeződések kerülnek a lencsére, amely által a további használatra alkalmatlan lesz.

A kontaktlencse viselete nem zárja ki kozmetikumok használatát, azonban a következő sorrend betartása kötelező: a lencsét mindig a szemfestés előtt helyezze fel, és vigyázzon lencséjére ne kerüljön festék. Ugyanakkor a lencsét előbb veszi ki, és utána mossa csak le a szemfestéket. Lehetőleg kerülje a különböző hajlakkok használatát.

Soha ne engedje a kontaktlencséjét kiszáradni! Soha ne használjon csapvizet, nyálat a kontaktlencse nedvesítésére. Ehhez vannak különböző tároló oldatok. Ezekkel az oldatokkal végezheti a lencse tisztítását, öblítését, fertőtlenítését és ebben tárolhatja is azokat. Éves kontaktlencse esetén szükség van fehérjeoldásra is. Ezt hetente kell elvégezni sóoldatban.

Miután kivette kontaktlencséjét, mindkét felszínére csepegtessen pár csepp ápolószert és körülbelül tíz másodpercig finoman, dörzsölgesse két ujja között. Majd öblítse le a kontaktlencsét sóoldattal, és ezután helyezze az ápolószerrel feltöltött tároló dobozba. Itt a behelyezett kontaktlencsének 6 órán át benn kell lennie. Azért szükséges ennyi idő, mert az ápolószer ennyi idő alatt végzi el a fertőtlenítést és teszi kellemes hordásúvá az Ön lencséit. Ha esetleg mégis hamarabb kivenné, előfordulhat, hogy a szemén gyulladást idéz elő.

Zuhanyozás és úszás esetén lehetőleg mellőzze a lencse hordását, vagy például ha az arcát mossa, csukja be a szemét, hogy a víz ne moshassa ki a kontaktlencséit.

Kontaktlencse viselés akkor nem megengedett az Ön számára, ha Önnek kötőhártya-gyulladása van, vagy erősen náthás.

Kellemes és tökéletes látást kívánunk!

8800 Nagykanizsa Fő u. 8.
Telefon/fax: 06 93 / 312 390
Mobil: 06 30 / 864 1810
zahonyoptika@zahonyoptika.t-online.hu
Nyitva tartás:
Hétfőtől - péntekig: 08-17-ig
Szombaton: 09-12-ig
8693 Lengyeltóti Rákóczi u. 6
Telefon/fax: 06 85 / 330-382
totioptika@gmail.com
Nyitva tartás:
Hétfőtől - péntekig: 8.30-16.30-ig
Copyright 2013 zahonyoptika.hu Minden jog fenntartva. Honlapkészítés